понеділок, 16 червня 2014 р.

Модуль2. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі, а саме:
Дуже сподобався матеріал підручника: "Проекти надають широкі можливості для навчання. Вони залучають учнів до вирішення проблемних ситуацій та інших змістових завдань, будують зв’язки зі світом поза класною кімнатою та звертаються до питань реального життя учнів. В учнів, які співпрацюють у малих групах при виконанні дослідницьких проектів, можуть бути сформовані не тільки навички самостійної дослідницької діяльності, а й уміння планувати власну діяльність, ефективно спілкуватися, вирішувати проблеми, приймати виважені аргументовані рішення та демонструвати свої знання і вміння цільовій аудиторії."
Використання методу проектів дозволить мені не тільки підвищити інтерес учнів до предмету, а я буду намагатись вчити дітей по-новому: так аби, навіть на сучасному етапі розвитку нашої системи освіти, навчити учнів цих НАВИЧОК 21 СТОЛІТТЯ, аби вони вільно могли почувати себе у сучасному світі, бачили чітко своє майбутнє!

1 коментар:

  1. Вітаю, у Вас дуже добре вийшло процитувати ключові моменти методу проектів. Спробуйте відійти від
    Для досконалого допису не вистачає тільки чогось не звичного, що саме Вас турбує. Невже все так "гладко " буде "навчити учнів цих НАВИЧОК 21 СТОЛІТТЯ"?. І у вас немає зовсім сумнівів щодо їх навчання з використанням методу проектів? Поділіться з читачами вашого блогу, щоб їм захотілося Вам відповісти, навести свої думки. Поставте читачам блогу декілька запитань, спонукайте їх написати Вам свою думку. Спровокуйте їх!
    Успіхів!!

    ВідповістиВидалити